Til topp

Kundeservice fjernvarme

Hva kan vi hjelpe deg med?

Logg inn på Min side for å:

 • se forbruk
 • se fakturaer
 • hold orden på brukere og kontaktpersoner

Logg inn
 

 • Hva trenger jeg for å logge inn?

  Alle våre fjernvarmeavtaler har en hovedkontaktperson. Denne hovedkontakten har fått tilsendt en invitasjon og instruks om hvordan man skal gå fram å logge inn på den nye versjonen av Min side. Deretter kan hovedkontakten selv invitere flere kontaktpersoner og også administrere disse ved behov. 

  Har du fått invitasjonen per e-post?
  I så fall følger du bare linken og beskrivelsen i e-posten.

  Har du ikke mottatt noen e-post?
  Det kan være fordi en kollega eller en annen hos dere er oppført som hovedkontakten for denne fjernvarmeavtalen. Ta kontakt med kontakten hos dere og be vedkommende om å gi deg tilgang til Min side.

  Er du usikker på hvem som er hovedkontakten i hos dere, eller kanskje e-posten ikke har dukket opp? Send en henvendelse til vårt kundesenter, så hjelper vi deg gjerne.

 • Hvorfor virker ikke den gamle påloggingsinfoen?

  Min side er flyttet over på en ny teknisk plattform. Alle fjernvarmekunder må derfor legge inn et nytt passord for å få tilgang til tjenestene på Min side.

  Ved omleggingen i april 2017 er funksjonalitetet noe begrenset, men etterhvert vil Min side hente informasjon fra nye og andre deler av Varmes kundesystemer. Kundene vil dermed få tilgang til mer informasjon om sitt eget kundeforhold i framtiden.

 • Hvordan får jeg lagt til flere brukere?

  Det er lett å legge inn flere som kan hjelpe deg å holde oversikt over både kundeforhold og tilganger til Min side.

  Hovedkontakten må først logge inn og sende invitasjoner til evt. andre administratorer, brukere og tekniske kontakter. Hvilke muligheter de ulike har, er forklart i samme bilde som brukes for å registrere informasjonen som trengs for å sende ut invitasjoner per e-post.

 • Hvorfor finner jeg ikke oversikten over forbruket mitt?

  Dette skyldes trolig at du har et profilmålt anlegg, altså et anlegg der du selv leser av forbruket og sender inn måleravlesing. Per idag viser vi bare forbruksdata for kunder som har fjernavleste målere.

  Husk at du uansett vil finne en oversikten over hvor stort ditt fjernvarmeforbruk har vært i den siste perioden ved å se på fakturaen. Fakturaen finner du på Min side - uansett hvilken type anlegg du har.

Kontakt oss